VÆR i gang workshop:

SEO Workshop betyder, at du selv arbejder

En SEO workshop er for dig, der er vant til at lave det meste selv, når det handler om din forretning.

Ligesom markedsføring, udvikling, prissætning og planlægning er du også opmærksom på, hvordan du kan blive mere synlig i Google.

SEO workshop for soleselvstændige begyndere og let øvede

Uanset hvilken workshop du vælger gælder det, at du får lært at mestre SEO arbejdet bedre. Du får flyttet dine placeringer i Google, og du får styr på, hvad der er vigtigt og hvad du skal lægge mindre vægt på.

Vil du på VIP listen for at få besked før de næste workshop datoer offentliggøres, så send mig en besked – klik på knappen nedenfor.

4 timers workshop,hvor du arbejder uforstyrret og målrettet

  • Hver workshop foregår fra kl. 9-13

  • Pris og tilmelding er pr. dato
    (Du må gerne tilmelde dig flere datoer for at sikre dig plads)

  • Du arbejder på dit eget domæne.

  • Max antal deltagere afhænger af workshoppen, men altid angivet

  • Der er altid forplejning, du får nærmere besked inden du kommer

Workshop er både undervisning og individuel rådgivning

Jeg deler ud af mine private modeller og tjeklister. Jeg assisterer med mine erfaringer omkring diverse programmer, hjemmesidesystemer og webshop funktioner. Og jeg bidrager gerne med løsninger til dit individuelle SEO arbejde.

Der er aldrig one-fits-alle, fordi..

SEO er kundeservice og dit individuelle arbejde med SEO afhænger af, hvilken produkt du sælger, og hvem du sælger dit produkt til. Derfor skal du lærer grundreglerne, hvorfor det virker og hvordan du skal gøre.

VÆR-i-gang workshop

Denne workshop er for dig, der jævnligt arbejder med dit domæne, men mangler et sted at gå hen og få svar på specifikke spørgsmål omkring dit SEO arbejde.

Hver workshop indledes med kort introduktion af et aktuelt emne. Herefter arbejder du selv.

Du får mest ud af VÆR i gang workshoppen når du…

  • er vant til at arbejde med dit domæne. Her får du svar på dine specifikke spørgsmål, så du altid arbejder hensigtsmæssigt

  • du er allerede godt i gang med dit SEO arbejde. Du har brug for en fast aftale med dig selv, hvor du mødes med ligesindede, og du kan lufte dine ideer og erfaringer

  • Du ved at tiden investeret i din forretning, er en del af din markedsføring,  der kommer tilbage i større succes

Mere om hvorfor en SEO workshop er en god idé

Det handler ofte om at have en arbejdsplan. En plan der kan sikre, at du får lavet det, der er nødvendigt så du undgår at arbejde i blinde.

Modellen “De 5 elementer i SEO” kan støtte dig i dit arbejde hver gang du udgiver nyt på din hjemmeside eller i din webshop. Det er modellen der aldrig svigter og aldrig sætter dig i tvivl, om du har nået dit SEO arbejde.

Måske arbejder du allerede med dine søgeord, måske er du opmærksom på at tilrette dine tekster og udgive nye. Måske har du en aktiv blog, hvor du jævnligt udgiver informationer og inspirerer din målgruppe. Måske administrerer du en webshop og lægger jævnligt nye produkter op.

Det kan også være, du lige er startet på dit SEO eventyr. Måske har du lige fået en ny hjemmeside, måske har du været online i et stykke tid, men du har ikke arbejdet specifikt med din søgemaskineoptimering.

Uanset hvilken situation du sidder i, så vil overblik og sparring (og en plan) gøre en stor forskel for din interesse for dit arbejdet med SEO i fremtiden.

Og ligesom med så meget andet, så er det lettere at skabe interessen, når forståelse og overblik indtræffer. Du er vant til at finde ud af så mange andre ting selv, så derfor er SEO et punkt på listen, som du også lige skal have indsigt i. Det kan du få nu.

Nogle af de spørgsmål jeg ofte støder på er, “hvor skal jeg starte”, “hvordan ved jeg, at det er de rigtige søgeord”, “hvornår kan jeg være i mål”.

På en SEO workshop får du en række hjælpeværktøjer til, hvordan du skal gribe det hele an. I takt med bedre overblik og en enkelt forklaringsform får du lettere ved at holder gang i dit SEO arbejde.

Hvis du har brug for at afsætte tid i kalenderen til pleje af dit eget domæne

På en SEO workshop får du mulighed for at arbejde uforstyrret i 4 timer af gangen. Du arbejder på dit eget domæne, som betyder at det hele bliver meget konkret og brugbart, også når du kommer hjem.

For at få individuel sparring og et trygt spørge miljø er der et deltager maximum.

På Vær-i-gang er der 8 pladser, på SEO-skole workshoppene er der 12 pladser.

Det er passende i forhold til at få konkrete svar på dit eget arbejde, men også til at høste ekstra input fra resten af holdet. Det sætter altid nye tanker i gang, når der er flere øjne der ser, og hjerner der bliver inspireret.

Her er lige samlingen af lækkerierne på VÆR i gang workshoppen

– Du holder dig opdateret på SEO emner

– Du arbejder selv på eget domæne

– Der er sidemands sparring

– Du får svar på specifikke og konkrete spørgsmål

– Der er leg med søgeord over bordet

– Sund synlighed for din business