SEO workshop for soleselvstændige begyndere og let øvede

På grund af corona restriktioner er der endnu ikke fastlagt datoer for workshops i 2021

Send mig en mail, så får du besked, når jeg åbner igen

SEO workshop er en stor succes – læs lige videre herunder, så du ikke går glip af noget.

SEO Workshop betyder, at du selv arbejder

En SEO workshop er for dig, der er vant til at lave det meste selv, når det handler om din forretning.

Ligesom markedsføring, udvikling, prissætning og planlægning er du også opmærksom på, hvordan du kan blive mere synlig i Google.

Vælg den workshop og dato der passer dig bedst

– det findes 2 versioner:

1. “VÆR i gang” workshop

For dig der jævnligt arbejder med dit domæne, men mangler et sted at gå hen og få svar på specifikke spørgmål omkring dit SEO arbejde.

2. “KOM i gang” workshop

For dig der skal kick-startes og har behov for mere undervisning og et par opgaver, så du kan få fornemmelse af det samlede SEO arbejde.

For begge versioner gælder det, at du får lært at mestre SEO arbejdet bedre. Du får flyttet dine placeringer i Google, og du får styr på, hvad der er vigtigt og hvad du skal lægge mindre vægt på.

Undervisning og individuel rådgivning

På begge workshops vil der være masser af faglig undervisning og individuel rådgivning. Jeg deler ud af mine private modeller og tjeklister. Jeg assisterer med mine erfaringer omkring diverse programmer, hjemmesidesystemer og webshops funktioner.

SEO workshop for soleselvstændige begyndere og let øvede

4 timer hvor du arbejder uforstyrret og målrettet

  • Hver workshop foregår fra kl. 9-13

  • Pris og tilmelding er pr. dato
    (Du må gerne tilmelde dig flere datoer for at sikre dig plads)

  • Du arbejder på dit eget domæne.

  • Max 8 deltagere pr. workshop

  • Morgenbrød, kaffe, the og vand

Send mig en mail, så får du besked, når jeg åbner igen

1. Det får du på “VÆR i gang” workshop

Du får mest ud af “VÆR i gang” workshop, når du er vant til at arbejde med dit domæne. Her får du svar på dine specifikke spørgsmål, så du altid arbejder hensigtsmæssigt.

På “VÆR i gang” workshoppen er du allerede godt i gang med dit SEO arbejde. Du har brug for en fast aftale med dig selv, hvor du mødes med ligesindede ,og du kan lufte dine ideer og erfaringer.

Du ved at tiden investeres i din forretning og er en del af din markedsføring.

Tema og opsamling

Alle “VÆR i gang” workshops indledes med teori og let undervisning (f.eks. gennemgang af søgeordstjek, analysesystemer, hjælpeprogrammer). Der er nyt tema fra gang til gang.

“VÆR i gang” er også opsamling af siden sidst, individuelle svar på de SEO spørgsmål, der har forårsaget forhindringer i dit arbejde. Samt evt. aftale om hvad der skal laves til næste gang.

Du skal kende dit system og være selvkørende. Hvis du ikke har den store erfaring i brug endnu, bør du vælge at tage med på en “KOM i gang” workshop først.

“VÆR i gang” workshop

Pris pr. workshop:
DKK 600 ex.moms

ja tak, giv besked for næste VÆR i gang workshop

2. Det får du på “KOM i gang” workshop

Vi gennemgår modellen de 5 elementer i SEO, taler om relevante eksempler og overfører det hele til dit domæne (din hjemmeside eller webshop).

Du bliver taget gennem element for element og arbejder på dit eget domæne, hvor vi forud for workshoppen bestemmer hvilken side eller hvilket produkt du arbejder med.

Workshoppen er fyldt med undervisning og opgaver der understøtter det lærde. Du få indsigt i hvordan det hele hænger sammen, så du lettere kan arbejde videre på egen hånd derhjemme.

Når du går hjem, har du en fremtidssikret opskriften

– så ved du hvordan skal optimere dit domæne.

Opskriften støtter dig hver eneste gang du udgiver nyt indhold, eller retter i det indhold du allerede har.

Hele fundamentet for om du bliver synlig i Google, har du gennemgået på kursusdagen. Du har haft hands-on og du har how-to modellen med dig hjem.

Herfra starter din træning.

Jo mere du øver, jo bedre bliver du og jo hurtigere får du banet vejen til topplacering i Google.

Materiale

Vi kigger på forskellige gratis hjælpeværktøjer, så dit SEO arbejde ikke gøres dyrt og besværligt.

Du får tjeklister og materiale guides, der skal støtte dig i dit SEO arbejde.

“KOM i gang” workshoppen har til hensigt at få dig kick-startet og klædt på med en basisviden, der passer ind i din forretning og til dine ressourcer.

Du kan efterfølgende deltage på  “VÆR i gang” workshop og få specifikke svar på de spørgsmål, der melder sig, når du har været i gang med dit SEO arbejde et stykke tid.

“KOM i gang” workshop

Pris pr. workshop:
DKK 1.400 ex.moms

Ja tak, giv besked ved næste KOM i gang workshop

Sådan tilmelder du dig:

Klik på den grønne “JA TAK” knap på den workshop du ønsker. Se ovenfor eller scroll videre til bunden af denne side.

Du sendes videre til en kontaktformular, hvor du skal udfylde navn, adresse og hvilken workshop du vil med på.

Når din tilmelding er registreret, får du en bekræftelse, og jeg sender dig en faktura. I bekræftelsen får du information om, hvad du skal have med, og hvordan du kan forberede dig, så du får mest ud af din tid og indsats.

Du medbringer selv labtop eller tablet m/tastatur.

Sted:

Kontoruniverset
Marselis Blvd. 1, 8000 Aarhus

Hvornår:

“KOM i gang” december

Dine fremskridt og hvordan det fungerer

Det er masser af mulighed for at holde sig opdateret, tjekke analyse og lægge SEO-strategi-plan med jævnlig deltagelse på en SEO workshop.

I trygge rammer

Jeg interesserer mig for, hvad der passer til dig og dine ressourcer. Alle deltagere inddrages. De trygge rammer tillader, at alle har mulighed for at bidrage aktivt. Vi elsker at få del i andres erfaringer, og vi elsker at delt ud af vores egne.

Dagen er bestemt til indhentning af viden og til at arbejde med dit domæne – jo mere aktiv du selv er, des hurtigere mærker du dine fremskridt.

Mere om hvorfor en SEO workshop er en god idé

Hvis du mangler en arbejdsplan

Det handler ofte om at have en arbejdsplan. En plan der kan sikre, at du får lavet det, der er nødvendigt så du undgår at arbejde i blinde.

Modellen “De 5 elementer i SEO” kan støtte dig i dit arbejde hvergang du udgiver nyt på din hjemmeside eller i din webshop. Det er modellen der aldrig svigter og aldrig sætter dig i tvivl, om du har nået dit SEO arbejde.

Hvis du er godt i gang allerede

Måske arbejder du allerede med dine søgeord, måske er du opmærksom på at tilrette dine tekster og udgive nye. Måske har du en aktiv blog, hvor du jævnligt udgiver informationer og inspirerer din målgruppe. Måske administrerer du en webshop og lægger jævnligt nye produkter op.

Eller hvis du ikke er kommet i gang endnu, sådan rigtigt

Men det kan også være, du lige er startet på dit SEO eventyr. Måske har du lige fået en ny hjemmeside, måske har du været online i et stykke tid, men du har ikke arbejdet specifikt med din søgemaskineoptimering.

Hvis du har brug for overblik og sparring

Uanset hvilken situation du sidder i, så vil overblik og sparring (og en plan) gøre en stor forskel for din interesse for dit SEO arbejdet i fremtiden.

Og ligesom med så meget andet, så er det lettere at skabe interessen, når forståelse og overblik indtræffer. Du er vant til at finde ud af så mange andre ting selv, så derfor er SEO et punkt på listen, som du også lige skal have indsigt i. Det kan du få nu.

Hvis du elsker at have styr på det, så du ikke spilder tiden

Nogle af de spørgsmål jeg ofte støder på er, “hvor skal jeg starte”, “hvordan ved jeg, at det er de rigtige søgeord”, “hvornår kan jeg være i mål”.

På en SEO workshop får du en række hjælpeværktøjer til, hvordan du skal gribe det hele an. I takt med bedre overblik og en enkel forklaringsform får du lettere ved at holder gang i dit SEO arbejde.

Hvis du har brug for at afsætte tid i kalenderen til pleje af dit eget domæne

På en SEO workshop får du mulighed for at arbejde uforstyrret i 4 timer af gangen. Du arbejder på dit eget domæne, som betyder at det hele bliver meget konkret og brugbart, også når du kommer hjem.

For at få individuel sparring og et trygt spørgemiljø er der et deltager maximum på 8 deltagere pr. workshop. Det er passende i forhold til at få konkrete svar på dit eget arbejde, men også at at høste ekstra input fra resten af holdet. Det sætter altid nye tanker igang, når der er flere øjne der ser, og hjerner der popper.

Max 8 deltagere på hver workshop

For at få individuel sparring og et trygt spørgemiljø er der et deltager maximum på 8 deltagere pr. workshop. Det er passende i forhold til at få konkrete svar på dit eget arbejde, men også at at høste ekstra input fra resten af holdet. Det sætter altid nye tanker igang, når der er flere øjne der ser, og hjerner der popper.

Vælg den workshop der passer dig bedst

– og så ses vi i klasselokalet

K. Jette H

Tag med på SEO workshop og lær det selv

Sted:

Kontoruniverset
Marselis Blvd. 1, 8000 Aarhus

Hvornår:

“VÆR i gang” – november
“KOM i gang” – december

“KOM i gang” workshop

Pris: 1.400 ex.moms

“VÆR i gang” workshop

Pris: 600 ex.moms

ja tak, til at få besked, når der er nye workshops

Priserne er pr. workshop. Du kan tilmelde dig flere workshops af gangen.