Her får du knust dine SEO fordomme

Jeg hedder Jette Heine og jeg minder garanteret en hel del om dig. Jeg er selvstændig og har en passion, som jeg gerne vil videregive.

Min passion er at yde god kundeservice, der fører til mere salg. Det har jeg arbejdet med altid, så jeg har en del erfaring, og jeg ved det virker.

Som Web Marketing Manager ved jeg også at kundeservice online virker. Men her er vi afhængige af et par hjælpemidler.

Online har vi ikke mulighed for at kigge vores kunder i øjnene, eller spørge dem om, hvad de ønsker sig. Online bruger vi SEO.

Jette Heine hvem er hun

Jeg har lavet en SEO model, der er til at forstå – og se

Da jeg under min uddannelse opdagede hvad SEO er, havde jeg behov for et overblik over, alt det SEO indebærer.
Det blev til en model, som jeg i dag kalder De 5 elementer i SEO. Den model har jeg brugt lige siden 2016. Den virker altså stadig, også selvom Google kommer med opdateringer i et væk.

Opslagsværk

Modellen hjælper dig med at bevare overblikket, hver gang du udgiver noget nyt på din hjemmeside.

Det betyder, at du altid har et opslagsværk, der kan støtte dig i dit SEO arbejde. Og det betyder, at du undgår at spilde din tid med arbejde, der ikke har den effekt ud ønsker dig.

Tegning

Modellen kommer som en tegning, så der er fuld tryk på det visuelle. Tegningen fungerer som fundament, og vil ofte indgå i forklaringer om hvordan SEO arbejdet kan hænge bedre sammen.

Den visuelle del betyder meget for mig, og har en stor plads i min formidling og min undervisning i SEO.

Så, er du visuel anlagt, får du her en bonus. Print dig det hele fast på nethinden, og lær modellen på rygraden, hurtigt.

Eksempler fra dagligdagen

Ud over tegningerne vil der ind imellem springe en forklaring ud af mig, med en sammenligning fra situationer, vi kender fra dagligdagen.

Det betyder at der aldrig kun er én forklaring til et spørgsmål. Og det betyder, at du aldrig skal give op på at spørge, igen, hvis første eksempel slet ikke relaterede til din dagligdag. Der er rigeligt med eksempler inde i mig, og jeg skal nok fange dine interesse, også, hvis vi skal samarbejde.

Dine ressourcer og skræddersyet dit behov

Hos mig får du mit fulde fokus på din forretning. Vi arbejder med de ressourcer, der er til rådighed, og indimellem deles vi om opgaverne.

Det betyder f.eks. at selvom du har lært, hvordan en opgave skal udføres, vælger du at overdrager opgaven til mig. De tidspunkter hvor din egen tid er bedre brugt et andet sted i din forretning, skal vurderes og prioriteres.

Kernen i SEO arbejdet er en plan. Den laver vi sammen.

Lyder det rigtigt

Synes du det lyder rigtig, samtidig med, du har svært ved at vurdere, om det overhovedet er noget for dig og din virksomhed. Så kan du snuppe en af tiderne i min kalender.

Det er gratis og vil give dig en idé om, den der kundeservice online, også er noget for dig.

snup en tid i min kalender
snup en tid i min kalender, så taler vi om dine SEO muligheder

På egen hånd i SEO skole

Du kan gøre det hele selv, ved at deltage i kurser og workshops, hente e-bøger og deltage i live sessions i facebookgruppen SEO uden teknikpanik.

Du kan deltage sammen med andre og øge din SEO viden den vej. Mulighederne pt finder du i menupunktet SEO undervisning.

Start med at hente e-bogen herunder, så er du allerede et skridt foran dine konkurrenter.

Hjælp til at speede din hjemmeside op

Lige nu får du en e-guide, der viser dig hvilken størrelse dine WEB BILLEDER skal have, så du undgår en langsom hjemmeside.

Det hele er visuelt stillet op, og forklarer dig hvorfor et billede skal tilpasse og komprimeres inden du uploader det til din hjemmeside.

Det kræver du klikker på knappen og afgiver din e-mailadresse. Herefter kan systemet automatisk sikre du får e-guiden tilsendt.

tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt en guide om WEBBILLEDER
klik og sæt speed på din hjemmeside