Regler i Facebook gruppen:

facebook gruppen SEO uden teknikpanik SEO uden teknikpanik

Gruppen her er oprettet til dig, der er selvstændig og laver det meste af din markedsføring selv.

Jeg ved, det er svært at få tid til at lære det hele, og at tiden er knap, når du også skal producere det, du egentlig lever af i din forretning.

Jeg ved, der kan være arbejdsplaner, der bremses, fordi der opstår en teknisk udfordring i det program du arbejder i. Og nu havde du sat tid af til at arbejde på din hjemmeside.

Link til facebookgruppen SEO uden teknikpanik

Derfor:

Gruppen SEO uden teknikpanik er et sted, hvor du kan få gode råd, tips og trick til din læring omkring SEO, samtidig med du kan sparre og vidensdele med andre i samme situation som dig.

Gruppen er et trygt sted, hvor du kan stille alle dine spørgsmål. Selvom vidensniveauet kan være forskelligt er det aldrig for sent at indhente sig et svar.

Alle spørgsmål behandles seriøst og med lige stor respekt for modtagers behov for svar. Der er ikke noget der er dumt, der er ting vi ved, og så er der ting vi ikke ved endnu.

Live Q&A’s

Der er masser af mulighed for at få svar, jeg afholder live Q&A løbende som annonceres som spørgetime. Jeg sender mail, men hold også selv øje i gruppen.

……

♥ Gruppen har regler, og det er for at passe på gruppen, og på dig, og på stemningen.

Her er rart at være, vi kan lide hinanden, og jeg gør, hvad jeg kan for at bevare denne følelse.

Masser af live Q&A's hvor du kan få svar på dine SEO spørgsmål

Sådan ser det ud:​

Nej tak til selvpromovering + links til din(e) gruppe(r), uden nogen specifikt har efterspurgt dette

Det betyder nej tak til umotiveret markedsføring af dig, din forretning eller dine produkter.
Det gælder også de gratis ting du giver væk, links til blogs eller lign.

…..

♥ Undtagelse fra regelen:

Hvis administrator (det er pt. mig) har skrevet et opslag, hvor markedsføring er tilladt, så er du velkommen til at markedsføre dig, din virksomhed, dine produkter eller dine indlæg, direkte i tråden på administrators opslag.

Administrator i facebookgruppen SEO uden teknikpanik

Administrator kan markedføre egen forretning, men det er ikke hovedformålet med denne gruppe. Markedsføring fra administrator, vil altid være, det der findes relevant for medlemmerne i gruppen.

Da administrator er lig med mig, giver jeg altså mig selv retten til at bryde mine egne regler. Jeg kan promoverer mine egne produkter, hvis det vurderes at det skaber værdi for gruppemedlemmerne.

But stay cool –  mit ønske er at klæde dig bedre på til opgaver du har i din virksomhed, så du vil ikke opleve at jeg reklamerer for hækleklude eller sommerhusudlejning.

Vær aktiv i gruppen på den fællesskabende måde

Det er SÅ givende for fælleskabet, når du hjælper, hvor du kan. Du må gerne svare på andres spørgsmål, hvis du mener, at du kender svaret. Ligesom et ‘thumbs-up’, ‘hjerte’ eller en kommentar er med ti lat holde liv i gruppen. En aktiv gruppe er meget sjovere at være med i.

♥ Ingen opslag med video – men mindre jeg specifikt har bedt om det, som en del af en udfordring eller en opgave. Jeg har desværre ikke tid til at se alle videoer igennem for at se om de overholder gruppenreglerne.

♥ Respekter de andre gruppemedlemmer

Vær sød ved de andre.

Respekter deres holdninger, virksomheder og privatliv.

♥ Bed ikke om at blive kontaktet via privatbesked, ligsom du ikke selv skal kontakte andre medlemmer via privatbesked. Vi er allesammen med i gruppen for at lære, så del i gruppen så alle kan få glæde af spørgsmål og svar.

♥ Skriv kun privatbesked eller e-mails til administrator, hvis du er 100% sikker på det er nødvendigt.

HUSK, reglerne er skrevet for at vi alle skal have en god oplevelse.

Hvis dit opslag slettes, er det fordi det var i strid med reglerne.

Hvis du er blevet slettet fra gruppen, er det fordi du gjorde noget, der var i strid med reglerne.