Historien om RelationME

Lang vej og et solidt fundament er historien om RelationME

Der er gået mange skridt, udforsket små stier og brede boulevarder. Og der er sat mange, mange fodaftryk på vejen til RelationME.

…det har skabt et netværk og en solid erfaring, og det er ikke ret længe siden dette store vejnet, er blevet kortlagt og samlet under navnet RelationME.

Hvorfor findes RelationME?

RelationME er et årelangt ønske om at have egen virksomhed. Et ønske om at kunne bestemme selv, og at udnytte mine evner i den retning, hvor jeg vil være glad for at gå på arbejde hver dag.

I mange år var jeg på jagt efter et produkt, jeg kunne sælge – men uden held. Derudover manglede jeg den fornødne afklaring på, hvilke evner der egentlig skulle drive min forretning.

Vejen til RelationME
Jeg manglede den fornødne afklaring på, hvilke evner der egentlig skulle drive min forretning

Web uddannelse og afklaring toppet med erfaring

Afklaringen kom under min uddannelse som Web Marketing Manager 2012 – Det gik op for mig at kundeservice også var mulig at yde online – på nettet.
Servicering af kunder og arbejde på at skabe relationer og en loyal kundeskare, ligger som en bund solid erfaring hos mig.

Et forretningskoncept tegnede sig

Da jeg arbejdede på min eksamensopgave opdagede jeg, at rigtig mange hjemmesider slet ikke udnytter det store salgs potentiale, der ligger ”gemt” i at yde en god kundeservice på nettet.

Sagen er: Det ikke er meget anderledes fra kundeservice i det virkelige liv (IRL).

Der mangler blot det tekniske samarbejde med søgemaskinerne, og forståelse for hvordan nettet virker – jeg har lært det – og jeg kan også lærer dig hvordan.

Rådgivning og undervisning i kundeservice på nettet

Etableringen af min virksomhed, er blevet til for at hjælpe dig i din virksomhed, så du kan få del i det store salgspotentiale, der findes online – din hjemmeside skal gøres til dit salgsværktøj, fremfor blot at være et showroom.

Hvor kommer navnet fra – RelationME?

Navnet kom pludselig efter mange lange dage og indkøb af forskellige domænenavne indeholdende noget med online og markedsføring.

RelationME betyder: stik mig en relation, giv mig en relation.

Kommando med et smil og store forventninger

Navnet RelationME står for mig som en form for kommando med et smil – en kommando der både ønsker men også indeholder store forventninger.

Jeg lærte den måde at kommandere på, ønske sig noget på, for uendelig mange år siden, på en ferie sydpå med min svigerinde……….

Hun sagde ”Garlic me” og tjenerne sprang af sted efter frisk hvidløg – jeg synes det var vildt sejt 🙂

Det visuelle RelationME

Samme svigerinde er ophavskvinde til den visuelle identitet hos RelationME – design af logo, hjemmeside, visitkort og alt materiale til uddeling, reklame og workshop arbejdsværktøj.

Så…..

RelationME – og vi ses

Tilmeld dig mine Nyheder tips & tricks

Så du altid har styr på, hvordan du vedligeholder trafikken til din hjemmeside.

tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tilsendt mine SEO tips og tricks